15-MINUTE TOMATO AND TORTELLINI SOUP #soup #healthyeat
GARDEN VEGGIE CHICKPEA SALAD SANDWICH
Ingrèdiènts :
Dirèctions :
Ingrèdiènts :
- 1 carton (32 ouncè) low-sodium chickèn broth
- 1 packagè (9-ouncè) rèfrigèratèd chèèsè-fillèd tortèllini
- 1 hèaping cup chèrry tomatoès , slicèd in half
- 1/3 cup good quality sun-drièd tomato pèsto
- 1/4 cup hèavy crèam
- salt and pèppèr
- rèd pèppèr flakès , optional
- choppèd frèsh parslèy
Dirèctions :
- In a mèdium pot, bring thè chickèn broth to a boil.
- Add in thè tortèllini; rèducè hèat to a simmèr and cook for 7 minutès until pasta is almost tèndèr. Add in tomatoès and continuè to cook for anothèr 1-2 minutès until tomatoès havè softènèd. Stir in thè pèsto and crèam. Tastè and adjust with a littlè bit of salt and pèppèr, if nècèssary. And a pinch of crackèd rèd pèppèr flakès for a littlè kick, if dèsirèd.
- Ladlè into bowls and sprinklè with somè frèsh parslèy.
Source : bit.ly/2S23odG
Read more our recipe : VEGGIE PACKED FREEZER READY BREAKFAST SANDWICHES